Yhdistys
Lahjoita lapsille

Yhdistys

Tampereen Lastenklinikan Tuki ry on perustettu vuonna 1994 silloisen lastentautien professori Jarmo Visakorven, Kaupunkilehti Tamperelaisen päätoimittaja Petri Ahoniemen ja lastenklinikan ylihoitaja Sirkka Auvinen yhteisen idean pohjalta: Lasten sairauksien tuloksekkaaseen hoitoon tarvitaan paljon muutakin kuin tavanomainen sairaala ja sen varusteet.

Lahjoitukset

Olemme lahjoitusten avulla saaneet toteutettua pieniä ja isoja hankintoja Taysin lasten ja nuorten toimialueelle. Lahjoitusvaroja on käytetty klinikassa havaittuihin tarpeisiin: Nallesairaalan toimintaan, pienten syöpäpotilaiden hampurilaisiin, keskoskehtoihin, uuteen teknologiaan, lasten terveyden tutkimukseen ja tietystikin osastojen leluihin ja peleihin. Myös vanhemmille on järjestetty vertais- ja virkistystoimintaa. Tampereen Lastenklinikan Tuki ry toimii läheisessä yhteistyössä lasten osastojen potilaiden, heidän perheittensä ja hoitohenkilökunnan kanssa. Näin saamme ensikäden tietoa tarpeista.

Tampereen Lastenklinikan Tuki ry kerää parhaillaan varoja Taysin uuden lasten ja nuorten sairaalan varustamiseen. Seiniä emme rakenna, mutta keräysvaroilla tehdään sairaalasta mukavampi paikka pienille potilaille ja kehitetään uusia hoitoja.

Miten sinä voit auttaa?

Voit osallistua kampanjaan monin eri tavoin: Järjestä itse tapahtuma tai tempaus, lahjoita keräykseen tai osallistu johonkin Tampereen Lastenklinikan Tuki ry:n tapahtumaan.
Katso tarinat ja seuraa meitä Facebookissa.

Tampereen Lastenklinikan Tuki ry:n kanssa monet erilaiset tahot järjestävät tapahtumia. Olemme mielellämme mukana järjestämässä tai otamme tarvittaessa päävastuun tapahtumasta, osallistumme tapahtumasi markkinointiin ja kehitämme ideaasi eteenpäin jos niin haluat.
Olisitko sinä seuraava tapahtuman järjestäjä?

Ota yhteyttä projektipäällikkö Susanna Lohiniemeen, puh 050 4311 987.

Vuosikatsaus 2017

Tarja Heino-Tolonen