MiniPanda -lastenvaatekirpputori on Tampereen Lastenklinikan Tuki ry:n uusi yhteistyökumppani. MiniPandassa on hyväntekeväisyyspöytä, johon voi jättää vaatteitaan myyntiin, ja pöydän tuotto ohjataan hyväntekeväisyyteen. MiniPandan hyväntekeväisyyskohteet ovat Tampereen Lastenklinikan Tuki ry ja World Visionin kummilapsitoiminta.
MiniPanda sijaitsee Linnainmaan Citymarketin talossa.

MiniPandan omistaja Anu kertoo: ”MiniPandan ja Tampereen Lastenklinikan Tuki ry:n yhteistyö

Ostimme lastentarvikekirppis MiniPandan liiketoiminnan ja toiminta siirtyy meille 1.4.2018. Kaupanteon jälkeen sain tehtäväkseni päättää hyväntekeväisyyskohteemme. Meillä on kirpparilla hyväntekeväisyyspöytä johon asiakkaat voivat lahjoittaa tuotteita myyntiin. Idean yhteistyöstä sain ollessani lapseni kanssa Taysin lastenosastolla. Kyselin vierustoverin äidiltä miten osastolle voisi lahjoittaa ja hän antoi idean, että uudelle lastensairaalalle voisi lahjoittaa rahaa. Kysyin hoitajalta miten tämä onnistuu ja hän kertoi minulle Tampereen Lastenklinikan Tuki ry:stä. Otin yhteyttä Susanna Lohiniemeen ja sovimme yhteistyöstä. 1.4 jälkeen alamme lahjoittaa osan hyväntekeväisyys pöydän tuotoista Tampereen Lastenklinikan Tuki ry:lle. Toinen kohteemme on World Visionin kummilapsi Lemmy keniassa.”

Ostamalla MiniPandan hyväntekeväisyyspöydän tuotteita tai jättämällä sinne myytävää tuet siis samalla Taysin uuden lastensairaalan varustamistyötä.
Pienet potilaat kiittävät!