Stonecapes Violet juoksee rahaa Lasten ja nuorten sairaalalle

Teivon Ravikeskus on lanseerannut uuden matalankynnyksen hevoskimpan. Charité Violet Teivo -nimeä kantava hevoskimppa on tehnyt leasing-sopimuksen längelmäkeläisten hevoskasvattajien Maini ja Saku Mikkolan omistamasta Stonecapes Violet nimisestä hevosesta. Hevosta myydään 800 kappaletta 100 euron hintaisia osuuksia, joilla katetaan hevosen kulut vuoden 2023 loppuun saakka. Projektin lopussa hevosen varat jaetaan 50 % osakkaille ja 50 % Tampereen Lastenklinikan Tuki Ry:lle. ”Tämä on meille valtavan mieluisa yllätys!” iloitsee toiminnanjohtaja Susanna Lohiniemi. ”Olemme jo päässeet hieman kehittämään pienille potilaille ja heidän perheilleen hevostoimintaa. Tämä uskomaton hevoskimppa paitsi tuo meille niin tärkeitä lahjoitusvaroja, myös tarjoaa potilaille kurkistusikkunan hevos- ja ravimaailmaan”, Lohiniemi jatkaa.

Tässä hevoskimpassa pääsee helposti tutustumaan hevosen omistamiseen ja jännittämään hevosen kilpailusuorituksia. Raveista ei ennakkoon tarvitse tietää mitään, matkalla oppii!

– Tarjolla on ensisijaisesti elämyksiä ja hyvää mieltä. Hevosen omistaminen kimpassa on tapa kokea hevosen omistamisen riemua täysimittaisesti, mutta mahdollisissa haasteissa on ympärillä joukko kokeneita ammattilaisia apuna. Kimppa näyttää täyttyvän nopeasti eli odotettavissa on innostunut yhteisö ja tiivistä turpaterapiaa. Yhteyttä pidetään vahvasti sosiaalisessa mediassa, mutta ehdottoman tärkeitä ovat yhdessä tehdyt tallivierailut, ravireissut ja toivottavasti riehakkaat voitonjuhlat, taustoittaa Päivi Lehtonen Teivon ravikeskuksesta.

2-vuotiaasta Stonecapes Violetista teivolaiset odottavat paljon. Varsan suku on suoraan maailman huipulta, isä Ready Cash on Euroopan suosituin siitosori ja emä Desiree Lady (Love You) oli hyvä kilpahevonen Suomessa. ”Yhdistelmä Ready Cash-Love You on tuottanut mm. Euroopan tämän päivän parhaan hevosen, Face Time Bourbonin, joten tähän tammaan on uskoa” toteaa kimppaa vetävä Viena Kauppi Teivosta. Hevonen valmentautuu Teivossa Antti Veteläisen ja Kaisa Mikkolan tallilla. Kunhan koronarajoitukset sallivat, osakkaat pääsevät myös tapaamaan upeaa hevostaan.

Osuudet ovat nyt myynnissä Teivon nettisivuilla osoitteessa teivo.fi/hevoskauppa.

Tampereen Ravirata Oy

toimitusjohtaja Päivi Lehtonen

puh. 040-7795583

Lue lisää Teivon tapahtumista www.teivo