Tappara taitoluistelu ry kävi lahjoittamassa kevätnäytöksensä lipputuotosta 1828 euroa Taysin pienten potilaiden hyväksi. Summa kohdennetaan uuden lastensairaalan varustamiseen esiin tulevien tarpeiden mukaan. Lahjoituksen kävivät tuomassa Johanna Nuotiomaa, Eeva Kaipainen ja Jenna Ritvasalo ja sen vastaanotti lastenklinikan ylihoitaja Tarja Heino-Tolonen.

Eeva Kaipainen 13 v on aktiivinen taitoluistelija, joka tykkää näytöksistä. On kiva valmistautua esityksiin ja luistella isolle yleisölle. Hän oli nyt näytöksessä 14. kerran. Näytöksiä on kaksi vuosittain. Eeva kertoo että joskus on kaatunutkin näytöksessä, mutta se ei ole haitannut. ”Siitä vaan takaisin ylös”, hän nauraa. Kerran hän jopa loi oman koreografian kun kaatui piruetista melkein spagaatiin. Hyvältä näytti eikä yleisö huomannut mitään. Reenit on joka päivä paitsi sunnuntaisin. Kun taitoluistelu on vienyt mennessään, niin pitää olla kova motivaatio oppia uutta. Tavoitteiden saavuttaminen palkitsee, Eeva kertoo. ”Pääsee tekemään sitä mistä eniten tykkää!” Ajankäytön hallinta on tärkeää, koska koulussakin on sama tahto menestyä. Aika lorvimiseen ei ole, vaan läksyt tehdään kun aika on ja harjoitukset ja kisat rytmittävät elämää. Eevalla on tavoitteena päästä ulkomaisiin arvokisoihin, EM-kisoihin ja Kiira Korven tavoin huipulle saakka.
Kilpauran jälkeen voi jatkaa valmennuspuolella tai kouluttautua tuomariksi. Johanna toimii muodostelmaluistelun päävalmentajana ja Jenna toimii vastuuvalmentajana muodostelmaluistelussa. He olivat tämänvuotisen näytöksen pääsuunnittelijat. Isot kiitokset!!