Tappara pelasi 21.1 Suomi 100-vuotta juhlaottelun Turun palloseuraa vastaan. Ensimmäisen erän retrohenkiset oranssit erikoispelipaidat huutokaupattiin pelin jälkeen, ja tuotto kohosi aina 17.409 euroon. Kovin hinta maksettiin Pekka Saravon pelipaidasta,  1800€. Paitojen hinnat vaihtelivat  450€-1800€ välillä.

Tampereen Lastenklinikan Tuki ry:llä on meneillään uusi kampanja ”Ihan(an) tavallinen päivä”, joka kerää varoja TAYSin uuden lasten ja nuorten sairaalan varustamiseen. Kampanjan tuotolla tehdään sairaalasta vähän mukavampi paikka pienille potilaille ja heidän läheisilleen. Sairaalassa ihan(an) tavalliset päivät saattavat olla harvassa hyvistä järjestelyistä huolimatta. Hankinnassa on mm. leluja, pelejä, filmejä, sairaalaklovnien visiittejä ja sänkypaikat vanhemmille, jotka nyt joutuvat nukkumaan joko patjoilla sänkyjen välissä tai lähtemään kotiin yöksi.

Tähän hyvään tarkoitukseen Tappara ja Tampereen kaupungin tapahtumatoimisto halusivat lahjoittaa huutokaupan potin, ja olla mukana lähiympäristön lapsille kohdennetussa toiminnassa. Pienten potilaiden hyvinvointi on kaikkien Tapparan pelaajien, taustajoukkojen ja kannattajien sydäntä lähellä. Ja lapset voivat sitä paremmin, mitä mukavammin aika sairaalassa kuluu ja mitä enemmän omat rakkaat voivat olla paikalla hoitojen ja tutkimuksien aikana.

Tapparan paitahuutokaupan ansiosta Ihan(an) tavallinen päivä -keräyksen tuotto nousee jo pitkälle yli 100.000 euron. Keräys jatkuu vuoteen 2019 saakka, jolloin uusi lasten sairaala valmistuu TAYSin uudistusohjelman osana.

Tapparan ja Tampereen kaupungin tapahtumatoimiston lahjoituksen tulevat vastaanottamaan Mimmi Mielonen, jolla on itselläänkin kokemusta sairaalassa olemisesta ja projektipäällikkö Susanna Lohiniemi Tampereen Lastenklinikan Tuki ry:stä.