Tampereen Lastenklinikan Tuki ry saa tukijakseen Nekapainon, joka tarjoaa yhdistykselle laadukkaita painopalveluita ja pitää yhdistystä esillä omassa viestinnässään. “Haluamme olla omalla osaamisellamme mukana tukemassa Tampereen Lastenklinikan Tuki ry:n työtä Taysin Lasten ja nuorten sairaalan hyväksi”, kertoo Nekapainon toimitusjohtaja Tero Pinomäki. “Toivomme myös, että mahdollisimman moni asiakkaistamme liittyy yhdistyksen tukijoihin, koska lapsemme ja nuoremme tarvitsevat parasta mahdollista hoitoa ja Lasten ja nuorten sairaalassa tarvitaan paljon apua pienten potilaiden viihtymiseen. Jokainen, joka on lapsensa vierellä sairaalassa ollut, allekirjoittaa tämän varmasti.”

Nekapaino Oy on joustava, palveleva ja monipuolinen painotalo, kokonaisvaltainen paino- ja printtituotteiden toteuttaja. Nekapainon osaava henkilökunta tekee mitä moninaisimpia asiakastarpeiden mukaisia graafisen alan tuotteita ja toteutuksia modernissa ja nykyaikaisessa tuotantoympäristössä. Työt tehdään suunnittelusta toteutukseen ja asennetaan tarvittaessa.

Tampereen Lastenklinikan Tuki ry on perustettu vuonna 1994 silloisen lastentautien professori Jarmo Visakorven, Kaupunkilehti Tamperelaisen päätoimittaja Petri Ahoniemen ja lastenklinikan ylihoitaja Sirkka Auvisen yhteisen idean pohjalta: Lasten sairauksien tuloksekkaaseen hoitoon tarvitaan paljon muutakin kuin tavanomainen sairaala ja sen varusteet. Yhdistys kerää varoja Taysin Lasten ja nuorten sairaalan tarpeisiin, lasten sairauksien tutkimukseen sekä lapsi- ja nuorisopotilaiden ja heidän perheidensä viihtyvyyteen sairaalahoitojen aikana.