Tampereen korkeakouluyhteisön opiskelijoiden elektronisen musiikin kerho Spinni ry lahjoitti Tampereen Lastenklinikan Tuki ry:n kautta Tays Lasten ja nuorten sairaalalle 2117 euroa. Spinni on jo useamman vuoden ajan lahjoittanut wappuna järjestettävän WappuNysse-tempauksen tuotot Taysin Lasten ja nuorten sairaalalle. WappuNysse on bilebussi, joka kuljettaa wappua viettäviä opiskelijoita eri kohteisiin Tampereella pientä maksua vastaan. 

Tämän vuoden lahjoitus oli ennätykselliset 2117 euroa. Vuosien aikana WappuNysse on tuottanut lahjoitettavaksi jo lähes 5000 euroa, joten WappuNyssellä on ollut paljon käyttäjiä. Kiitokset WappuNysse-tempauksista kuuluuvat myös Tampereen Kaupunkiliikenteelle ja Nysselle, jotka mahdollistavat kaluston ja kuljettajan. Näin jokainen, joka WappuNyssen kyytiin nousee, osallistuu hyväntekeväisyystempaukseen omalla matkamaksullaan, jota saa myös korottaa jos haluaa kasvattaa lahjoituspottia. 

”Tampereen Lastenklinikan Tuki valikoitui lahjoituskohteeksi, koska haluttiin tukea paikallista tahoa, jonka toiminta on läpinäkyvää ja koskettaa monia ihmisiä”, kertovat yhdistyksen puheenjohtaja Otto Puhakka, rahastonhoitaja Juha Jernvall ja kunniajäsen Aapo Timonen

Spinnillä onkin jo useampi lahjoittajalaatta Tays Lasten ja nuorten sairaalan lahjoituspuussa. Niitä voivat nykyiset yhdistyksen toiminnassa mukana olevat käydä myöhemmin ihastelemassa omien lastensa kanssa.

WappuNysseen on ollut kova tungos, joten ensi vuodeksi Spinni tavoittelee tempauksen laajentamista Tampereen raitioteille. Näin enemmän kyytiä tarvitsevia saataisiin mukaan ja myös hyväntekeväisyyspottia kasvatettua. Lahjoituskäynnillä Spinnin hallituslaiset perehtyivät Sairaalahuvipuiston toimintaan ja tutustuivat Tays Lasten ja nuorten sairaalan pelipaitagalleriaan.

Pienet potilaat kiittää!

Spinni Ry

Tampereen korkeakouluyhteisön opiskelijoiden elektronisen musiikin kerho, jonka tarkoituksena on herättää ja ylläpitää elektronisen musiikin harrastusta, toimia yhdyssiteenä elektronisesta musiikista kiinnostuneiden henkilöiden ja organisaatioiden välillä sekä vaalia kerhon perinteitä.

WappuNyssen lisäksi Spinni järjestää elektronisen musiikin tapahtumia sekä excursioita, illanviettoja ja muuta vastaavaa toimintaa. Kerholla on ammattikäyttöön tarkoitetut äänentoisto- ja Dj-laitteet, joita kaikki kerhon jäsenet voivat hyödyntää omassa harrastuksessaan. Spinni tuottaa äänentoisto- ja DJ- palveluita monissa opiskelijatapahtumissa, ja se myös vuokraa laitteitaan.