Tiedote 24.4.2018

Särkänniemi Tampereen Lastenklinikan Tuki ry:n pääyhteistyökumppaniksi

Särkänniemi toimii tänä vuonna Tampereen Lastenklinikan Tuki ry:n pääyhteistyökumppanina osana vuosittain harjoittamaansa hyväntekeväisyyttä. Tampereen Lastenklinikan Tuki ry on kerännyt vuodesta 1994 alkaen satoja tuhansia euroja Taysin lastenklinikan tarpeisiin.

Särkänniemi tukee tänä vuonna uuden lastenklinikan rakentamista Tampereen Lastenklinikan Tuki ry:n pääyhteistyökumppanina. Särkänniemi on jo aiemmin kertonut olevansa mukana tukemassa Taysin uutta lasten ja nuorten keskusta Taysin kanssa aloitetussa Ilo yltää kaikkialle -projektissa, jonka tarkoituksena on rakentaa sairaalahuvipuisto vuonna 2021 valmistuvan Taysin uuden lasten ja nuorten sairaalan yhteyteen.

”Tampereen Lastenklinikan Tuen toiminnassa on kyse aika paljon samasta asiasta kuin Ilo yltää kaikkialle -projektissakin. Tarkoituksena ei ole rakentaa sairaalan seiniä vaan tehdä sairaalasta lapsille ja nuorille kivempi paikka”, kertoo Särkänniemen toimitusjohtaja Miikka Seppälä.
”Varoja kerätään siis esimerkiksi leluihin, peleihin ja leikkitilojen kalusteisiin.”

Viihtymisen parantamisen lisäksi Tampereen Lastenklinikan Tuen lahjoitusvaroilla pyritään turvaamaan paras hoito lapsille ja nuorille. Varoja suunnataan siis myös laitehankintoihin sekä lasten ja nuorten sairauksien ja niiden hoidon tutkimukseen.

”Toimimme tiiviissä yhteistyössä Taysin lastenklinikan kanssa, ja myös yhdistyksen hallituksessa on useita lastenlääkäreitä sekä klinikan ylihoitaja”, kertoo Tampereen Lastenklinikan Tuki ry:n projektipäällikkö Susanna Lohiniemi.
”On hienoa saada Särkänniemi pääyhteistyökumppaniksemme. Särkänniemi mahdollistaa meille esimerkiksi erilaisten tapahtumien järjestämisen tarjoamalla tilaisuuksille tapahtumapaikan, ja tietenkin Särkänniemen rahallinen tuki on tärkeää”, Lohiniemi sanoo.

Yhteistyötapahtumia järjestetään jo tulevana kesänä, ja niistä kerrotaan tarkemmin lähempänä.

Tampereen Lastenklinikan Tuki ry kerää jatkuvasti varoja Taysin lasten ja nuorten sairaalan varustamiseen. Yhdistyksellä on valtakunnallinen rahankeräyslupa, ja lahjoittaja voi myös kohdentaa lahjoitukselle itselleen läheiseen tai muuten tärkeään kohteeseen.

Särkänniemi osallistuu vuosittain hyväntekeväisyystoimintaan. Taysin lastenklinikan lisäksi hyväntekeväisyyskohteita ovat tänä vuonna Tampereen kaupungin koulutoimen 4. luokat, Koukkuniemen vanhainkoti sekä Lasten ja nuorten sairaala Tampereelle ry.

Lisätiedot:

Tampereen Särkänniemi Oy, www.sarkanniemi.fi
Toimitusjohtaja Miikka Seppälä, puh. 0207 130 201, miikka.seppala(a)sarkanniemi.fi
Kehitysjohtaja Ville Aarresuo, puh. 0207 130 306, ville.aarresuo(a)sarkanniemi.fi
Viestintä- ja HR-johtaja Tiina Mörttinen, puh. 0207 130 211, tiina.morttinen(a)sarkanniemi.fi

Tampereen Lastenklinikan Tuki ry, www.lahjoitalapsille.fi
Projektipäällikkö Susanna Lohiniemi, puh. 050 4311 987, susanna.lohiniemi(a)tampereenlastenklinikantuki.fi