Ilo yltää kaikkialle – huvipuisto sairaalassa

Taysissa toimii maailman ensimmäinen sairaalahuvipuisto. Sairaalahuvipuistosta löytyy esimerkiksi poljettava Possujuna, esteetön minikokoinen Näsinneula, kiipeilyteline, heittopelejä, vuoristoratasimulaattori ja peililabyrintti. Talvikaudella myös Särkänniemen Pouta Possu -maskotti asustaa ja tapaa asiakkaita Sairaalahuvipuistossa.

Sairaalahuvipuisto mahdollistaa ilon hetkiä sellaisillekin Taysin lasten ja nuorten sairaalan potilaille, jotka eivät voi sairautensa vuoksi vierailla sairaalan ulkopuolella. Alue on suunnattu 3–10-vuotiaille lapsipotilaille, heidän läheisilleen sekä lapsille, jotka vierailevat sairaalassa. Infektioherkille lapsille on järjestetty oma vierailuaika.

Info

Sairaalahuvipuisto löytyy Taysin pääaulan takaosasta osoitteesta Elämänaukio 2, 33520 Tampere. Pääaulassa on opasteet perille.

Sairaalahuvipuisto on avoinna ma–pe klo 11–18 ja la–su klo 12–18. Sinne voivat tulla maksutta leikkimään kaikki lapset saattajan kanssa. Sairaalahuvipuistossa on aina sen aukioloaikoina Tampereen Lastenklinikan Tuki ry:n työntekijä. Tervetuloa leikkimään!

sairaalahuvipuisto lokakuu

Ajankohtaista

 

Käytännön asioita

  • Sairaalahuvipuistossa leikitään sukkasillaan ja aina saattajan valvonnassa.
  • WC- ja lastenhoitotilat löytyvät sairaalan pääaulasta.
  • Sairaalahuvipuistossa ei saa syödä tai juoda mitään.
  • Löytötavaroita voi tiedustella Sairaalahuvipuiston työntekijältä.
  • Asiakaspalautetta voit jättää sähköpostitse tai suoraan työntekijälle.

Tekijät

Sairaalahuvipuiston on suunnitellut ja toteuttanut Särkänniemi kumppaneineen.
Tays tarjoaa sille tilat ja Tampereen Lastenklinikan Tuki ry hoitaa Sairaalahuvipuiston päivittäistä toimintaa ja järjestää siellä mukavaa ohjelmaa lapsille.

Sairaalahuvipuiston kumppanit

Tule mukaan tukijaksi!

Sairaalahuvipuiston tukijaksi pääset isommalla tai pienemmällä summalla. Ota yhteyttä: susanna.lohiniemi@tampereenlastenklinikantuki.fi niin jutellaan lisää!