Laita jalkasi liikkeelle lapsipotilaiden hyväksi ja kapua yksin tai kavereiden kanssa Suomen korkeimman hotellin huipulle!
Moro Maraton on Suomen lyhyin, mutta korkein maraton, jossa nouset kierreportaikkoa pitkin Solo Sokos Hotel Torni Tampereen Moro Sky Barin kattoterassille. Maratonreitillä on matkaa 25 kerrosta ja 442 askelmaa, joten tässä kisassa rikotaan aina maratonennätyksiä. Samalla tehdään hyvää, sillä Moro Maratonin tuotot lahjoitetaan lyhentämättömänä Tampereen yliopistollisen sairaalan lastenosastoille.
Moro Maraton järjestetään syksyllä 2022 jo kuudetta kertaa. Tapahtumaan mahtuu mukaan niin hauskaa pitäviä kaveriporukoita kuin kovia suorituksia hakevia kisaajia. Maratoniin voi osallistua myös ryhmäsarjassa, jota varten kootaan 3–5 hengen tiimi. Ryhmän lopullisen tuloksen muodostavat kolme nopeinta aikaa. Ryhmäsarja sopii erinomaisesti vaikkapa kaveri- ja työporukoille!
Tapahtumassa palkitaan kolme nopeinta naisten ja miesten sarjoissa, ryhmäsarjan nopein sekä parhaiten tsempannut ryhmä. Palkinnot ovat majoitus- ja ravintolalahjakortteja sekä tuotepalkintoja.
Tule viettämään mukavaa iltapäivää ja viikonloppua ystävien seurassa hyvän asian puolesta!
Reittikuvaus:
Nousu hotellin katutasosta kierreportaita pitkin 88 metrin korkeuteen hotellin huipulle. Matkaa on yhteensä 25 kerrosta ja 442 askelmaa. Osallistujien lähdöt tapahtuvat yhden minuutin välein klo 13–16 välillä. Voit haastaa itsesi juoksemalla huipulle asti tai kävelemällä portaat omaan tahtiisi.
Osallistumismaksu ja ilmoittautuminen:
Osallistumismaksu on 20 €/osallistuja sekä yksilö- että ryhmäsarjassa. Osallistumismaksu sisältää yhden porrasnousun Tampereen Tornihotellin huipulle ja annoksen Tornin kuuluisaa lohikeittoa Moro Sky Barissa. Kannustusjoukoillekin on tarjolla lohisoppaa 5€ / hlö, joka käytetään myös lastenosastojen potilaiden hyväksi.
Yksilösarjaan ilmoittaudutaan alla olevasta linkistä valitsemalla oma lähtöaika. Todellisia huippuaikoja tavoittelevia juoksijoita pyydetään ilmoittautumaan lähtöihin klo 15–16 välillä, jolloin voidaan välttää ohitukset portaissa. Edellisen kisan voittoaika oli 1 minuutti 40 sekuntia, ja kaikkien aikojen ennätysaika 1 minuuttia ja 37 sekuntia vuodelta 2016.
Ryhmäsarjaan ilmoittaudutaan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen moromaraton@sok.fi. Ryhmäsarjan osallistujat pyritään aikatauluttamaan klo 12:30–13:30 välille.
Tapahtumapäivänä paikan päällä Moro Maratoniin on mahdollista ilmoittautua, jos vapaita lähtöaikoja on jäljellä.
Kilpailutoimisto ja huoltopisteet:
Tapahtuman kilpailutoimisto on hotellin katutasossa ravintola Paja Barissa. Kilpailunumerot ja mikrosirutunnisteet on noudettava kilpailutoimistosta viimeistään puoli tuntia ennen lähtöaikaa.
Reitillä ei ole huoltopisteitä. Juomahuolto ja osallistumismaksuun kuuluva keittoateria ovat tarjolla maalissa hotellin ylimmässä kerroksessa ravintola Moro Sky Barissa.
Palvelut tapahtumapaikalla:
Tapahtuma järjestetään ympäristöystävällisesti, joten osallistujia ja katsojia kannustetaan saapumaan kilpailupaikalle joko lihasvoimalla tai julkisilla liikennevälineillä. Kauempaa saapuvia ajatellen rautatieasema on aivan hotellin vieressä. Hotellin ympäristöön ei ole järjestetty tapahtumaa varten erillistä liikenteenohjausta eikä opastusta. Pysäköintitilaa löytyy hotellin vieressä sijaitsevasta pysäköintitalo P-Tullintorista. Lähtöpaikalla tai maalissa ei ole pukuhuoneita tai suihkutiloja. Hotellilla on valvottu vaatesäilytys.
Moro Maratoniin osallistuville on tarjolla huoneita alennettuun hintaan 3.-4.9.2022: yhden hengen huone 105€/huone/yö ja kahden hengen huone 115€/huone/yö. Tarjoushintaiset huoneet voi varata osoitteessa www.sokoshotels.fi varauskoodilla BMORO2022. Huoneita on rajoitetusti.
Hotellissa palvelevat ravintolat Paja Bar, Grill it! sekä Moro Sky Bar, jossa tarjoillaan osallistujille ja kannustajille herkullista lohikeittoa. Paja Barissa ja Grill it!:ssä voi nautiskella à la carte -listan antimia. Pöytävaraukset: p. 020 1234 630 / ravintolat.torni.tampere@sok.fi.
Peruutus:
Osallistumismaksu voidaan palauttaa lääkärintodistusta vastaan peruutuksen tullessa ennen 31.8.2022. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista ei palauteta osallistumismaksua.
Lisätiedot:
Osallistujille lähetetään ennen tapahtumaa sähköpostitse tarkempi kilpailuohje, jonka mukana on turvallisuusohje ja vastuuvapautuslomake. Kilpailija tulostaa lomakkeen ja palauttaa sen allekirjoitettuna kilpailutoimistoon kilpailunumeroa noutaessaan.
Moro Maratoniin osallistutaan omalla vastuulla, eikä osallistujia ole vakuutettu tapahtumajärjestäjän toimesta. Pidätämme oikeuden muutoksiin.