Mille lahjoitan?
Lasten ja perheiden viihtyvyys sairaalassa
Lahjoita lapsille

Lasten ja perheiden viihtyvyys sairaalassa

Oma perhe, kivat ja hyvät hoitajat ja lääkärit, riittävästi leikkimistä, lelut, pelit, kirjat ja unikaveri ovat monelle lapselle ne kaikkein tärkeimmät jutut. Keräysvaroilla mahdollistetaan myös perheiden majoittuminen potilashotellissa, kun lapsen hoito sairaalassa pitkittyy.
Keräämme parhaillaan monitoimipäätelaitteita, joiden avulla potilas voi turvallisesti pitää yhteyttä kotiin ja kouluun. Laitteet ovat sairaalan tietoturvatussa yhteydessä eivätkä häiritse lääkintälaitteiden toimintaa. Webkameran avulla potilas voi seurata vaikka koulutunteja. Laitetta voi käyttää myös esim- pelaamiseen.

 

 


”KIVAA TEKEMISTÄ SAIRAALA-ARJEN VASTAPAINOKSI”-PROJEKTI 2018-2019

Kun lapsi sairastuu, joutuu koko perhe usein koville. On paljon tunteita ja kysymyksiä, ja silloin perhettä auttaa, kun tapaa muita samassa tilanteessa olevia.

Kaksivuotisessa projektissamme tarjotaan vertais- ja virkistystoiminnan muotoja, joissa on mahdollisuus päästä hetkeksi pois sairaalasta, toiseen toimintaympäristöön. Toimintaa voidaan projektin aikana kehittää ja suunnata osallistujien toiveen mukaan.

Lue lisää