Mille lahjoitan?
Lahjoita lapsille

Lasten ja perheiden viihtyvyys sairaalassa

Oma perhe, kivat ja hyvät hoitajat ja lääkärit, riittävästi leikkimistä, lelut, pelit, kirjat ja unikaveri ovat monelle lapselle ne kaikkein tärkeimmät jutut. Keräysvaroilla mahdollistetaan myös perheiden majoittuminen potilashotellissa, kun lapsen hoito sairaalassa pitkittyy.

Kun lapsi sairastuu, joutuu koko perhe usein koville. On paljon tunteita ja kysymyksiä, ja silloin perhettä auttaa, kun tapaa muita samassa tilanteessa olevia. Tampereen Lastenklinikan Tuki ry järjestää myös vertais- ja virkistystoimintaa perheille ja edistää omalta osaltaan perheiden hyvinvointia.

Hoitolaitteet

Älylasit- uutta teknologiaa kaikkein pienimmille ja sairaimmille vauvoille: Tampereen Lastenklinikan Tuki ry kerää varoja uuden vastasyntyneiden teho-osaston tehohoitomoduulien välisiin lasiseiniin, jotka saadaan himmenemään läpinäkymättömäksi yhdellä napin painalluksella. Näin turvataan perheen yksityisyys vaikeinakin hetkenä ilman, että turvallisuudesta tarvitsee tinkiä.
Uudella vastasyntyneiden teho-osastolla hoitajat pystyvät tarkkailemaan pikkuruisia potilaita herkeämättä, ja äiti ja isä voivat olla mukana kehdon äärellä, vaikka osastolla tapahtuisi jotain yllättävää.
Lahjoitusvaroja älylaseihin on koossa 170.000, mutta vielä puuttuu 10.000. Auta sinäkin! Otetaan yhdessä loppukiri!

Tutkimus

Taysin uudistamisohjelmassa kootaan kaikki lasten ja nuorten sairauksien hoitoon liittyvä osaaminen saman katon alle. Näin tehostetaan hoitoketjuja ja parannetaan hoidon laatua.

Lasten terveyden tutkimuskeskuksessa on meneillään mm. lasten suolistosairauksien, sydänsairauksien, leukemian ja hengityssairauksien tutkimuksia.