Mille lahjoitan?
Lahjoita lapsille

Lasten ja perheiden viihtyvyys sairaalassa

Oma perhe, unilelu, leikit ja muu puuhastelu ovat monelle hoidossa olevalle lapselle tärkeimmät jutut. Nuorilla potilalla yhteys ulkomaailmaan ja kaverit ovat valtavan tärkeitä sairaalahoidon aikana.

Keräämme parhaillaan monitoimipäätelaitteita, joiden avulla potilas voi turvallisesti pitää yhteyttä kotiin ja kouluun. Laitteet ovat tietoturvatussa yhteydessä eivätkä häiritse lääkintälaitteiden toimintaa. Webkameran avulla potilas voi seurata vaikka koulutunteja.

Käynnissä on myös perheiden vertais- ja virkistystoimintaan liittyvä projekti, jolla edistetään perheiden hyvinvointia hoitoprosessin aikana.

Hoitolaitteet ja uusi teknologia

Lasten hoitolaitteet ovat joskus vähän eri asia kuin aikuisten laitteet. Älylasit olemme jo saaneet kerättyä vastasyntyneiden teho-osastolle, ja tästä avusta lämmin kiitos kaikille lahjoituspotissa mukana olleille! Työmme jatkuu kuitenkin sairaalan muiden tarpeiden parissa. Kysy lisää kohteista!

Lasten gastroenterologisella osastolla olisi kovasti käyttöä valaistusratkaisulle, jonka valon väritys auttaa lääkäriä erottamaan muutokset pienessä suolistossa. Olisiko tämä Sinun juttusi? Tuletko mukaan tähän hankkeeseen? Uusi teknologia helpottaa sairauden toteamista ja nopeuttaa hoidon aloittamista.

Tutkimus

Taysin uudistamisohjelmassa kootaan kaikki lasten ja nuorten sairauksien hoitoon liittyvä osaaminen saman katon alle. Näin tehostetaan hoitoketjuja ja parannetaan hoidon laatua.

Lasten terveyden tutkimuskeskuksessa on meneillään mm. lasten suolistosairauksien, sydänsairauksien, leukemian ja hengityssairauksien tutkimuksia.