Nuoret kaverukset Tomas Front ja Valtteri Lyly järjestivät Taysin uuden lastensairaalan leluhankintoja varten hyväntekeväisyyskonsertin Sampolan juhlasalissa 12.12. klo 19. Ohjelmassa oli klassikoita jokaiseen makuun: Uutta ja vanhaa sekä lainattua ja kenties sinistäkin. Nuoret miehet ovat hoitaneet kaiken konsertin järjestämiseen liittyvän itse: Hommanneet esiintyjät ja salin, sopineet lipunmyynnistä Ticketmasterin kanssa, laatineet julistepohjan ja varanneet vielä narikkavahdit ja roudaritkin.

Konsertin ohjelma oli erittäin tasokas ja tunnelmat vaihtelivat klassisen flyygelin soinnista aina rapmusiikkiin saakka. Yleisö sai nauttia myös pophiteistä ja klassikoista. Tulkinnat eivät jättäneet sijaa epäilylle: Nämä nuoret artistit osaavat näyttää taitonsa ja ottaa yleisönsä. Konsertissa esiintyivät Tomas Front, Fanni Leppänen, Linnea Aatola, Jussi Koskela, Emma Johansson, Atte Järvelin, Threeways (Joosua Lehtomaa, Samuel Vainio-Mattila ja Sara Virnes), Emma Saari, Jukka Saari, Eetu Siira, Roope Myllymäki, Milja Maijala, Sonja Autio, Pirita Heiskala ja Elena Ticklen. Konsertin juontajana toimi Valtteri Lyly, teknikot Mikael Karuveha, Santeri Siiranen ja valoissa Jesse Soini. Konsertin taltioi Vili Lindholm.

Konsertti järjestettiin kokonaan talkoilla ja sen tuotto oheiskeräyksineen ja vapaaehtoisine narikkamaksuineen oli 1084 euroa.

Pienet potilaat ja Tampereen Lastenklinikan Tuki ry kiittävät upeasta ohjelmasta, ammattitaitoisista järjestelyistä ja hyvästä yhteistyöstä!!