Hyväntekeväisyysgolf ”Ihanan tavallinen päivä” -Lakeside Golfissa Sastamalassa

Tampereen Nuorkauppakamari, Lakeside Golf and Country Club ja Tampereen Lastenklinikan Tuki ry järjestivät yhteistyössä hyväntekeväisyysgolfkisan 11.8.2017. Kisa pelattiin kahden hengen scramble -kisana. Kisaan starttasi 31 joukkuetta, jotka edustivat pirkanmaalaisen elinkeinoelämän kärkeä ja olipa mukana vahvistuksia pääkaupunkiseudulta ja Uudestakaupungistakin.
Sää suosi kisaajia ja järjestäjiä, lämpötila kohosi parhaimmillaan +25 asteeseen, ja aurinko helotti siniseltä taivaalta. Kyseessä oli siis vähintäänkin ”Ihanan tavallinen päivä”!
Varsinaisen kisan voittoon ylsi Mercuri Urvalin joukkue Jussi Lehmusvirta ja Esko Oja huikealla 6 alle parin tuloksella. Kaksikko oli suorituksestaan jopa yllättynyt, ja Viinitimo Oy:n lahjoittama laatuviinien laatikko päätyi kaksikon kesken jakoon. ”Otan tietysti vanhempana nämä vanhemmat viinit”, kommentoi Jussi Lehmusvirta kisan jälkeen. ”Eskolla on enemmän aikaa kypsytellä näitä nuorempia viinipulloja”, hän jatkaa.
Kisassa järjestettiin myös kolme erikoiskisaa, joista Snt-Group Oy:n väylällä pelattava ”Bridge Over Troubled Water” osoittautui sangen haasteelliseksi, ja väylän vesieste alkoi huolestuttavasti täyttyä palloista. Erikoiskisan voitti Tampereen Nuorkauppakamarin joukkueen Joonas Niemi. Ykköstiillä osallistujat pääsivät kokeilemaan lyöntinsä tarkkuutta Markkinointitoimisto Bermudan erikoiskisassa, jossa pallo piti saada lähimmäs keskiviivaa. Tuloksella 81 cm voittoon löi Petteri Mäkelä Ulappa Median joukkueesta. Kolmannen erikoiskisan ”Beat the Mentor”, järjesti Mentor Oy. Kisassa koetettiin lyödä pallo lähemmäs lippua kuin golfmentori Pasi Keskumäki ja voittoisan tuloksen 1,81 cm teki Aito Säästöpankin joukkueen Marko Lepaus.
Kisaan oli lahjoitettu runsain määrin palkintoja, joten 8 parasta tulosta palkittiin ja loput palkinnot arvottiin. Kakkossijalle kisassa ylsi Coxa Oy:n joukkue Roope Tähkä ja Tarmo Martikainen ja pronssille pääsi Auramaa Yhtiöt Oy:n ja Kaukokiidon yhteisjoukkue miehistönään Kari Tolonen ja Sami Marklund.
Kisan koko tuotto, n. 14.000 euroa, ohjataan Tampereen Lastenklinikan Tuki ry:n kautta Taysin uuden lastensairaalan varustamiseen. Uusi lastensairaala valmistuu vuonna 2019.
Järjestäjät ovat jo saaneet tiedusteluja ensi vuoden golfkisan päivämäärästä, ja lupaavat lyödä sen lukkoon pikaisesti.
Tampereen Lastenklinikan Tuki ry kiittää lämpimästi kaikkia kisaan osallistuneita joukkueita, sponsoreita ja järjestäjäkumppaneitaan Tampereen Nuorkauppakamaria ja Lakeside Golf and Country Clubia!