Oletteko kuulleet sirkusnorsusta joka haaveili olevansa Joulupukin poro ja osaavansa lentää?
Koronavirus kurittaa edelleen myös Taysin Lasten ja nuorten sairaalaa. Vierailijakielto koskee myös Joulupukkia, kuten viime vuonnakin. Eipä kuitenkaan hätää, sillä Joulupukki saapuu itsensä hyvän Tuomaan ja tonttujensa kanssa jälleen lastensairaalan ikkunoiden taakse toivottamaan lapsille hyvää joulua. Lahjat jätetään varmaan talteen, josta hoitajat käyvät ne aattona hakemassa ja jakavat lapsille.
Joulun vakiokysymys kuuluu: Millä pukki tulee? Tänä vuonna pukki tonttuineen ei vielä ole paljastanut kulkupeliään, mutta Tuomaksesta on jo saatu havainto: Tuomas tuli lentävällä norsulla. Ja norsun selästä hän tervehti lapsia sairaalan ikkunoitten takana.

Tampereen Lastenklinikan Tuki ry, Sorin Sirkus, henkilönostinyritys Jalo&Jalo sekä Taysin varhaiskasvatus olivat yhteistuumin järjestäneet jouluiloa ikkunoitten taakse potilaiden iloksi.

Joulupukki ja tontut siirtyivät Tuomaan lennätyksen ja tervehdyksen jälkeen Elämänaukiolle, koko sairaalan etupihalle, jossa tontut esiintyivät myös muiden sairaalan potilaiden iloksi.

Lämmin kiitos kaikille tämän tapahtuman mahdollistajille ja oikein hyvää joulun aikaa!