LEHDISTÖTIEDOTE
JULKAISUVAPAA

Gaala lasten hyväksi 2017 tuotti yli 14.000 euroa -Yhteenlaskettu tuotto jo 101 744 euroa

Hyväntekeväisyystapahtuma Gaala Lasten Hyväksi järjestettiin jälleen 20.10.2017 – tällä kertaa Sokos Hotel Tornin upeissa puitteissa. Hyväntekeväisyystapahtuma toteutettiin jo 14. kerran, ja tämä oli neljäs kerta, kun tapahtuma järjestettiin gaalan muodossa.
Gaalassa oli tänäkin vuonna mukana sata pirkanmaalaisten yritysten edustajaa aveceineen, ja illan tuotto hyväntekeväisyyteen oli huikea: Keräsimme tänä vuonna 14 023 euroa Tampereen yliopistollisen sairaalan lastenosasto 6:lle, jossa hoidetaan veri- ja syöpätauteja sairastavia lapsia. Mallitoimisto Promodel Oy:n toimitusjohtaja Jenni Ahola on yhteistyökumppaneidensa kanssa 14 vuoden aikana kerännyt yhteensä 101 743,82 euroa varoja tähän tärkeään kohteeseen. Varat toimitetaan kohteeseensa Tampereen Lastenklinikan Tuki ry:n kautta. Gaalan huipentava muotinäytös on huomattava tapaus paitsi esittelyssä olevan laadukkaan vaatemalliston vuoksi, myös niiden kantajien takia: Tänä vuonna catwalkille nousi niin hallitseva Miss Suomi Michaela Söderholm kuin meidän kaikkien rakastama vuoden 1975 Miss Universum Anne Pohtamokin, aina yhtä säteilevänä. Lisäksi yleisöä kohahduttivat Tapparan päävalmentaja Jukka Rautakorpi ja joukkueen kapteeni Jukka Peltola sekä Ilveksen päävalmentaja Karri Kivi ja joukkueen kapteeni Tapio Laakso. Pelaajat saapuivat tyylikkäissä puvuissaan Gaalan catwalkille suoraan paikalliskamppailusta, toki suihkun ja vaatteidenvaihdon kautta.
Tämän vuoden tuotosta puolet kohdennetaan erityisesti uusien lasten syöpähoitojen kehittämiseen. Tampereen yliopistollisen sairaalan Lasten syöpäosaston yhteydessä toimiva Peetu-keskus kehittää lasten syöpään uusia ja vähemmän sivuvaikutuksia aiheuttavia hoitoja.

Haluamme lämpimästi kiittää kaikkia mukana olleita yrityksiä ja henkilöitä!

Lisätiedot: Promodel Oy, Jenni Ahola, puh 040 7375055, Peetu -keskus ja lasten syöpähoidot Olli Lohi, puh 03-311 67836 ja Tampereen Lastenklinikan Tuki ry, Susanna Lohiniemi, puh, 050 4311 987.