Ajankohtaista

Uutisia Facebookissa

Sydämen asialla -tapahtuman tuotto lahjoitetaan Tampereen Lastenklinikan Tuki ry:n kautta Tampereen yliopistollisen sairaalan lasten ja nuorten osastojen toiminnan ja lastensairauksien tutkimustyön tukemiseen. Oheinen Taysin video kertoo hienosti tänä vuonna valmistuvan lasten ja nuorten sairaalan uusien tilojen tarjoamista mahdollisuuksista lasten ja nuorten hoidossa.

Tämänkertaisen Sydämen asialla -tapahtumamme myötä olemme mukana muun muassa hankkimassa nuorisopsykiatrisen osaston tuleviin rauhoittumishuoneisiin rauhoittumista tukevia, terapeuttisia sovelluksia sisältäviä interaktiivisia kuvaseinäratkaisuja, joiden avulla nuori voi hakea rauhoittumiskeinoa esimerkiksi rauhallisen kuva- ja äänimaailman avulla. Lisäksi suuntaamme lahjoituksen nuorelle keliakiatutkijalle Laura Kivelälle, joka on tuoreessa väitöskirjassaan tutkinut muun muassa sitä, millä tavoin seulonnan kautta löydetyt keliakialapsipotilaat hyötyvät ruokavaliohoidosta.

Sydämen asialla -juhlaillassa helmikuun 16. päivä on mukana lukuisia kaikenikäisiä uusia tai jo tuttuja kasvoja niin esiintyjinä kuin apukäsinä, tekniikkavastaavina ja lahjoittajina. Illan alkusanoissa saamme kuulla keliakiatutkimuksen viimeaikaisista edistysaskeleista ja valmistuvan lasten ja nuorten sairaalan uusien tilojen tarjoamista mahdollisuuksista juuri lasten ja nuorten hoidossa. Buffet-alkuruoka ja pääruoka siivittävät meidät illan esitykseen, ja jälkiruoka nautitaan illan huutokaupan ja arpajaisten lomassa. Illan päätteeksi tanssijalalle mukaansatempaavat rytmit tarjoaa nuorista tamperelaislähtöisistä nuorista koostuva Akseli Porkkala Septet.Tampereen yliopistolliseen sairaalaan valmistuu uusi lasten ja nuorten keskus. L-rakennukseen keskittyvät lähes kaikki lasten ja nuorten palvelut, ja siellä ...
... Lue lisääPiilota

Video image

 

Comment on Facebook

Keräysluvan välitilityksen tarkastus. Tilintarkastaja Simo Dückstein antaa lausuntonsa Poliisihallitukselle: Kaikki kunnossa! ... Lue lisääPiilota

Keräysluvan välitilityksen tarkastus. Tilintarkastaja Simo Dückstein antaa lausuntonsa Poliisihallitukselle: Kaikki kunnossa!

Ilta valloittavan Ronja Alatalon ja hurmaavan Valtteri Lehtisen johdolla💕

Sydämen asialla -illassa la 16.2. saamme aluksi kuulla valmistuvan Taysin lasten ja nuorten sairaalan tilojen tarjoamista uusista mahdollisuuksista lasten ja nuorten psykiatrisessa hoidossa sekä keliakiatutkimuksen hienoista edistysaskeleista. Buffet-alkuruoka ja pääruoka siivittävät meidät illan ohjelmasikermän taikaan. Jälkiruoka nautitaan illan huutokaupan ja arpajaisten lomassa. Tanssijalalle saamme illan päätteeksi mukaansatempaavat rytmit Akseli Porkkala Septetin siivittämänä.🎶💕

Tervetuloa mukaan!
Muista ilmoittautua mahdollisimman pian:
sydamenasia.juhla@gmail.com
Illalliskortti 90 €/opisk. 70 €

#SoloSokosHotelTorniTampere
... Lue lisääPiilota

Iloksemme Sydämen asialla -illan illalliskortit ovat valmiit!🌹 Omansa voi noutaa sovitusti Ravintola Tiiliholvista, GoGo Parkista, GoGo Citystä tai Tampereen Lastenklinikan Tuki ry:ltä. Jos haluat yrityksenä olla myös antamassa illalliskortteja eteenpäin, ota yhteyttä!💕 Tarvittaessa postitus.

Tilaukset pyydetään mielellään mahdollisimman pian🙏🎶
sydamenasia.juhla@gmail.com
p. 050 431 1987 Susanna Lohiniemi
p. 0500 222 904 Kati Tähtinen

Jos haluat kutsun vielä pdf:nä, jaamme sen mielellään sähköpostitse. Kutsusta myös yrityskutsuversio.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!
toivottaa Sydämen asialla -poppoo
... Lue lisääPiilota

Tule ja koe tanssin taika ja illan ohjelma kaikkine yllätyksineen.💕

Saamme nähdä taituruutta ja tekniikkaa, kun myös 14-vuotiaat tanssijanuoret Waltteri ja Werneri Voitila osallistuvat Sydämen asialla -juhlaan 16. helmikuuta, kiitos! Veljekset ovat Teiskosta kotoisin ja käyvät Tampereen kansainvälistä koulua. Pojat tanssivat modernia sekä showtanssia.

Waltteri ja Werneri ovat tanssijoina ikäluokkansa lahjakkaimpia, ja he ovatkin menestyneet usein aina mitalisijoille saakka kansainvälisissä kilpailuissa viime vuosina. Dancefina Academy ja valmentaja Josephina Chelelgo ovat olleet tärkeässä asemassa poikien hienolla uralla. Josephina on panostanut poikiin paljon, ja niinpä niin pojat kuin heidän äitinsä Eeva ovat hänelle erittäin kiitollisia. Kiitos mukanaolosta, pojat!
... Lue lisääPiilota

Lataa lisää