Lahjoittamalla olet mukana mahdollistamassa

lapset leikkii sairaalahuvipuistossa

Kivaa tekemistä sairaala-arjen vastapainoksi

Tarjoamme maksutonta harrastus-, virkistys- ja vapaa-ajan toimintaa perheille, joiden lapsi tai nuori on hoitosuhteessa Taysiin (osastojaksoja tai poliklinikkakäyntejä harvakseltaankin). Sairaalasta löytyy myös maailman ensimmäinen sairaalahuvipuisto.

Äiti lukee lapselle

Hoitolaitteita parhaan mahdollisen hoidon turvaamiseksi

Lahjoituksen laitteisiin nopeuttavat lastenosastojen laitehankintoja merkittävästi. On myös tilanteita, jolloin lahjoitusvarat antavat mahdollisuuden hankkia paremman laitteen, kuin minkä sairaalan hankintabudjetti sallii. Me haluamme turvata lapsipotilaille parhaan mahdollisen hoidon ja siihen parhaat mahdolliset laitteet.

Kuva: emphotography

Tays

Lasten terveyden uutta luovaa tutkimusta

Keräysvaroilla voidaan tukea tutkimusta merkittävällä tavalla. Taysin tutkimuskeskuksessa on meneillään mm. lasten suolistosairauksien, sydänsairauksien, leukemian ja hengityssairauksien tutkimuksia. Myös lasten ja nuorten psykiatria on tärkeä tutkimuskohde Tampereella. Tampereella kehitetään mm. lasten leukemiaan uusia hoitoja, jotka säästävät lapsen raskailta hoidoilta ja parantavat ennustetta.

Ajankohtaista

Lahjoita lapsille

Taysin uuden Lasten ja nuorten sairaalan rakennusvaiheessa saimme kerättyä yli miljoona euroa lasten ja nuorten potilaiden oloa helpottaviin asioihin. Uusia leluja, laitteita ja teknologiaa on voitu hankkia ja lasten sairauksien tutkimusta edistää merkittävästi.

Työmme sairaalan hyväksi jatkuu, sillä monet tavarat ja laitteet vaativat jatkuvaa uudistamista. Järjestämme ja kehitämme pienten potilaiden ja heidän perheidensä vapaa-ajan harrastustoimintaa. Voit auttaa jatkossakin!

Lahjoita tekstiviestillä

LAHJOITA 10€, lähetä tekstiviesti
10 PIKKUPOTILAS numeroon 16588
LAHJOITA 20€, lähetä tekstiviesti
20 PIKKUPOTILAS numeroon 16588

Lahjoita suoraan tilisiirtona

Oma Säästöpankki
FI12 4108 0012 7291 85, ITELFIHH
Osuuspankki
FI85 5730 0820 7462 75, OKOYFIHH
Nordea
FI75 1723 3000 0108 41, NDEAFIHH

Lahjoita MobilePaylla

Käytä QR-koodia tai näppäile MobilePay-sovelluksessa numero 77916

Mobilepay QR-koodi